Nieuws

Houd deze pagina in de gaten voor evenementen, lezingen, bijeenkomsten en blogs.

LezingEen inkijk in de Germaanse Nieuwe Geneeskunde en het ‘vergeten’ zelfhelend vermogen van elke cel in ons lichaam.

Wanneer en waar; Wil jij graag met anderen naar deze lezing?! Ik kom naar je toe waar en wanneer jij dat wilt, bij genoeg aantal deelnemers!!

Kosten; richtprijs €17,50 pp afhankelijk van het aantal deelnemers.

Voor vragen mail naar: elsje@mecologic.nl


In de 1ste sessie belicht ik de vergeten/weggestopte kennis over geneeskunde en gezondheid, gebaseerd op natuurlijke biologische wetmatigheden en hoe we de regie over onze gezondheid in eigen hand kunnen nemen! Onderwerpen zoals farma, voeding, je oerbrein komen aan bod tijdens deze sessie over de Germaanse Nieuwe Geneeskunde. Een nieuwe/ oude geneeskunde die alles, maar dan ook alles in een ander daglicht zet! Het zelfhelend vermogen van ons lijf; de oorzaken van aandoeningen en “ziekten” en de oorsprong van de Germaanse geneeskunde.

Leer je lijf en brein op andere manier kennen en besef dat wat we nu ziektes noemen in feite geen ziektes zijn, maar een natuurlijk biologisch herstelproces.

Tijdens de 2de sessie ga ik dieper in op de Germaanse Nieuwe geneeskunde. Daarnaast komen onderwerpen als leefstijl (voeding, beweging, lijf en mind), epigenetica en de invloed van ervaring/ omgeving aan bod. 'Leven we in het nu?'

Hoe versterk je je zelfhelende vermogen! 'Wat kan je zelf doen om je lijf en mind krachtig te maken en te houden'.

Vrijdag 9 dec 2022 om 19.30 uur ben ik op Texel! 

In Januari zal ik weer een lezing geven in Krommenie.....