Wat we doen

Zo kunnen we samen gaan voor een oer-gezonde leefstijl!


Gezonde leefstijl

Sinds juli 2022 heb ik Germaanse geneeskunde toegevoegd aan mijn mandje met tools. Dit is voor mij echt de kers op de taart! Alle kennis die ik tot nu toe heb vergaard komt samen in deze geneeskunde. Door de kennis van psychosomatische fysiotherapie, orthomoleculaire therapie, coaching en germaanse geneeskunde te combineren kunnen we nu elk ziekte/herstelproces van alle kanten belichten en zijn er nog meer mogelijkheden om aan jouw herstel te werken.

Kennis over de biologische oorzaak, herstel, gezonde voeding en beweging is essentieel in het traject naar een gelukkig en gezond leven. 

Psycho- somatiek, bedrijfsfysiotherapie, actieve revalidatie/- oefentherapie, GG-gespreksvoering, oncologie, orthomoleculaire therapie, voedingsadviezen en diabetes/obesitas, GLI begeleiding (gecombineerde leefstijl interventie) en Germaanse nieuwe geneeskunde.

Fysiotherapie

Start vandaag met de ontwikkeling van jouw eigen 'meco-systeem'..Samen gaan we voor een gezonde leefstijl!

"Ik steun cliënten in hun proces van het nemen van eigen regie en verantwoordelijkheid voor hun gezondheid en/of arbeidsproces. Dit kan zowel fysiek als geestelijk zijn, maar vaak een combinatie van beide."

-Elsje van der Veer

NIEUW

mecoPilates

Wil je ook bewuster worden van je lichaamshouding? Jouw coördinatie en stabiliteit valt te trainen.

mecoPilates is een lekkere workout met uitdaging en pit en op het einde heerlijke ontspanning.

Samen gaan we voor een oer-gezonde leefstijl!